Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2019

Меру, підозрюваному у заволодінні комунальним майном вартістю 3,9 млн грн, обрано запобіжний захід

Під процесуальним керівництвом Знам’янської місцевої прокуратури меру одного з міст Кіровоградської області, який підозрюється у спробі протиправного заволодіння державною часткою вартістю 3,9 млн грн у статутному капіталі спільного підприємства, судом обрано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Загалом, в рамках досудового розслідування вищевказаних злочинних дій повідомлено про підозру чотирьом особам: міському голові, керівнику та учаснику спільного підприємства та державному реєстратору.
Двом підозрюваним вже обрано запобіжні заходи, щодо останніх триває процедура їх обрання.
Нагадаємо, досудове розслідування правоохоронними органами було розпочато у серпні місяці 2019 року. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.206-2, ч.2 ст.28 ч.2 ст.366, ч.3 ст.358, ч.4 ст.358, ч.3 ст.365-2 Кримінального кодексу України, тобто за фактами протиправного заволодіння майном підприємства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, у тому числі службовою особою з використанням службового становища, поєднаного зі службовим підробленням та використанням завідомо підробленого документу, а також за фактом зловживання повноваженнями державним реєстратором.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1397