Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2019

Колектив прокуратури Кіровоградської області висловлює глибокі співчуття родині та близьким Віктора Мусієнка

Життя колишнього прокурора, старшого радника юстиції, ветерана та почесного працівника органів прокуратури України Віктора Володимировича Мусієнка раптово обірвалося 8 жовтня 2019 року на 63 році.

Колектив прокуратури Кіровоградської області висловлює щирі співчуття рідним та близьким. У цей скорботний час поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.
Віктор Володимирович Мусієнко прожив повноцінне прокурорське життя – понад 20 років прокурорського стажу. Діяльність в органах прокуратури Кіровоградської області розпочав у 1980 року. Обіймав посади помічника та прокурора районних прокуратур, прокурора відділу в апараті прокуратури області, заступника та першого заступника прокурора області.
У наших серцях Віктор Володимирович назавжди залишиться професіоналом, на плечі якого лягла відповідальність розвитку органів прокуратури незалежної України. Принциповим, наполегливим керівником, який з високим почуттям відповідальності виконував покладенні на нього службові обов’язки та своєю бездоганною працею вніс вагомий внесок у розбудову правової держави.
Світлі спогади, любов та повага до цієї доброзичливої людини назавжди залишаться у серцях колективу прокуратури Кіровоградської області. Схиляємося у жалобі.
 Вічна пам`ять!

кількість переглядів: 4604