Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2019

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Кіровоградщини

Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко провів координаційну нараду з керівниками усіх правоохоронних органів на якій обговорено стан попередження та протидії злочинності в регіоні.

Відкриваючи нараду прокурор області Анатолій Коваленко відзначив низку позитивних здобутків, яких досягнуто спільною та злагодженою роботою усіх регіональних служб та відомств. «Підсумовуючи перше півріччя поточного року можна впевнено сказати, що правоохоронними органами вжито низку організаційно-практичних заходів, спрямованих на підвищення ефективності профілактики кримінально караних діянь та інших негативних проявів у суспільстві, що в цілому дали позитивний результат. Як результат в регіоні зберігається тенденція до зниження рівня злочинності у тому числі тяжких, середньої тяжкості та за окремими їх видами. Зменшилось число злочинів, вчинених особами, які раніше їх вчиняли, та групою осіб. Зросла результативність роботи щодо виявлення злочинів у сфері господарської діяльності, у тому числі вчинених в бюджетній сфері», - наголосив Анатолій Коваленко, - «Однак, є низка питань, на яких необхідно зосередити додаткові зусилля усіх служб та відомств через погіршення стану профілактики окремих видів злочинів, а також виявлення та розкриття злочинів на пріоритетних напрямках».
Під час обговорення усіх проблемних питань учасники наради надали свої конструктивні пропозиції, які стали основою для прийняття комплексу додаткових узгоджених заходів для зміцнення законності та попередження злочинності на Кіровоградщині.
Підсумовуючи, прокурор області підкреслив, що позитивних зрушень в подоланні злочинності можливо досягнути лише у разі максимальної згуртованості усіх правоохоронців та закликав учасників наради спільно працювати над забезпеченням ефективного захисту громадян та інтересів держави.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1223