Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

Ефективність представницької діяльності прокуратури Кіровоградської області складає понад 77%

Підводячи підсумки результатів роботи органів прокуратури Кіровоградської області за перше півріччя 2019 року слід зазначити, що нам вдалося закріпити позитивні тенденції в представницькій діяльності. Як наслідок її ефективність у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла в 3 рази.

Про це повідомила начальник управління представництва інтересів держави в суді прокуратури області Зоя Федунець та додала, що ефективність представницької діяльності регіональної прокуратури за звітний період складає 77,37%.
Так, реально виконано судових рішень за позовами прокурорів на 86 млн грн. Вжитими заходами на виконання судових рішень державі повернуто земельних ділянок площею 268 га вартістю понад 44 млн грн.
Загалом, судами було відкрито провадження у справах за позовами прокурорів на суму 112,9 млн грн. Задоволено вимоги прокурорів у 80 позовах на 54,9 млн грн та попереджене незаконне вибуття земельних ділянок вартістю 3,4 млн грн. Добровільно відшкодовано відповідачами за закритими справами 496 тис грн. Позовні заяви ще на понад 78 млн грн перебувають на розгляді в судах.
Насамкінець, начальник управління зазначила, що функція представництва інтересів держави в суді залишається на важливому місці щодо відновлення інтересів держави.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1218