Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2019

Начальника відділення поштового зв’язку визнано виною у привласнені бюджетних коштів - прокуратура

Гайворонським відділом Новоукраїнської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення в судовому розгляді кримінального провадження за фактом вчинення злочину у бюджетній сфері.

Зокрема, за обвинуваченням начальника міського відділення поштового зв’язку Центру обслуговування споживачів Кіровоградської дирекції ПАТ «Укрпошта» у привласнені бюджетних коштів.
В ході судових слухань прокурором доведено що обвинувачена вчинила привласнення, розтрату чужого майна, яке перебувало у її віданні та підроблення офіційного документа, таким чином заволодівши бюджетними коштами на загальну суму понад 22 тис грн.
Вироком Ульяновського районного суду, особу визнано винною за ч.1, ч.3 ст. 191, ч.1, ч.3 ст. 358 Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 5 років позбавленням волі з позбавленням права обіймати матеріально-відповідальні посади на підприємствах державної сфери власності строком на 2 роки. Одночасно, за наявності кількох обставин, які пом’якшують покарання, та з урахуванням добровільного відшкодування завданого збитку, засуджену звільнено від відбування покарання з встановленням випробувального терміну тривалістю 2 роки.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1543