Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2019

Проведено семінари з питань організації роботи прокурорів та слідчих

В приміщенні прокуратури Кіровоградської області днями відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Основні положення Порядку організації діяльності прокурорів і слідчих органів прокуратури у кримінальному провадженні».

Семінар було проведено за участі керівників, начальників відділів, прокурорів місцевих прокуратур, відповідальних за здійснення нагляду за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва та працівників управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Кіровоградської області

Учасникам семінару розкрито низку проблемних питань організації діяльності прокурорів під час проведення досудового розслідування та у судовому провадженні у кримінальних провадженнях, обговорено шляхи їх вирішення у практичній діяльності.
Окрім того, окремою темою було проведено семінарське заняття щодо актуальних питань, пов’язаних з призначенням та проведенням судових експертиз в рамках розслідування кримінальних проваджень за участю експертів Кропивницького відділення КНДІСЕ.
Присутні на заході взяли активну участь у обговоренні актуальних питань, пов’язаних з проведенням судово-психологічних, будівельно-технічних, інженерно-екологічних та економічних експертиз.
Учасниками семінару розкрито і низку проблемних питань, які виникають у повсякденній роботі та обговорено шляхи їх вирішення.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1280