Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2019

Відбувся семінар з питань удосконалення інформаційних систем

Сьогодні, 17 квітня 2019 року, прокурори Кіровоградщини взяли участь у науково-методичному семінарі на тему: «Удосконалення інформаційно-аналітичних систем «Єдиний реєстр досудових розслідувань» та «Облік і статистика органів прокуратури» у світлі законодавчих змін».

Захід організований профільними галузевими управліннями Генеральної прокуратури України. У його роботі взяли участь керівники регіональних та місцевих прокуратур, а також працівники підрозділів ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи у режимі відеоконференцзв’язку.
Під час проведення семінару позитивно відзначено проведену роботу щодо оновлення програмного забезпечення цих систем з урахуванням законодавчих змін та практичних напрацювань, вжиті заходи щодо автоматизації слідчої звітності.
У ході заходу визначено пріоритети розвитку Реєстру, зокрема запровадження електронного кримінального провадження та розробку робочого кабінету, як засобу швидкої комунікації між учасниками кримінального провадження, а також ознайомлено зі змінами, які проведено в інформаційно-аналітичних системах.
Учасниками семінару розкрито і низку проблемних питань організації роботи у цьому напрямі та обговорено шляхи їх вирішення.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1535