Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2019

У прокуратурі відбувся черговий навчально-методичний семінар

Проблемні питання при здійсненні прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заході примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян стали предметом обговорення чергового навчально-методичного семінару, який відбувся у прокуратурі Кіровоградської області.

Семінар відбувся за участі представників галузевого відділу Генеральної прокуратури України та Національної академії прокуратури України.
На семінарі детально обговорено актуальні проблеми роботи на вказаному напрямку, організацію цієї роботи, зокрема в спецустановах органів нацполіції, установах виконання покарань ДКВС, порядок проведення перевірок та оформлення їх результатів. Також розглянули проблемні питання прокурорського нагляду при застосуванні примусових заходів медичного характеру у психіатричних закладах та інше.
Присутні взяли активну участь у обговоренні питань порядку денного та обмінялись думками щодо особливостей роботи на зазначеному напрямі прокурорсько-слідчої діяльності.
У роботі семінару взяли участь керівники місцевих прокуратур, їх заступники та прокурори, що здійснюють нагляд на вказаному напрямку.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1798