Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2019

Двоє депутатів сільських рад не подавали електронну декларації два роки поспіль

Органи прокуратури Кіровоградської області продовжують системну роботу з використанням всього спектру повноважень у сфері антикорупційної діяльності.

Прокурором Кіровоградської області повідомлено про підозру за ст. 366-1 Кримінального кодексу України депутатам Федірківської та Захарівської сільських рад Світловодського району.
В ході досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів для повідомлення депутатам про підозру в умисному неподанні суб’єктами декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Встановлено, що підозрювані взагалі не подали е-декларації за 2016 та 2017 роки, мотивуючи це відсутністю доступу до Інтернету.
Оскільки до закінчення терміну подання декларації залишилося всього декілька днів звертаємося до осіб, які є суб’єктами декларування в обов’язковому порядку виконати вимоги Закону України «Про запобігання корупції». Нагадуємо, що невиконання вимог фінансового контролю тягне за собою відповідальність – як адміністративну так і кримінальну.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1703