Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2019

Знам’янською місцевою прокуратурою доведено у суді порушення при закупівлі послуг з озеленення територій у м. Світловодську

Знам’янською місцевою прокуратурою у ході здійснення представницької діяльності у бюджетній сфері виявлено порушення при проведенні процедури закупівлі послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень по м. Світловодську за бюджетні кошти на суму 431 тис.грн.

Встановлено, що за результатами проведеної управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської ради закупівлі за бюджетні кошти було визначено одне з комунальних підприємств переможцем торгів та укладено з ним договір про надання послуг з озеленення вартістю 431 тис.грн.
Проте, при аналізі прокуратурою документації, наданої переможцем торгів, виявлено її невідповідність вимогам Закону та тендерної документації.
З цих підстав місцевою прокуратурою подано позов щодо визнання недійсними результатів публічної закупівлі та договору про закупівлю послуг за бюджетні кошти.
Господарським судом Кіровоградської області позовні вимоги прокурора задоволено, визнано недійсними результати публічної закупівлі та договір про закупівлю послуг з озеленення за бюджетні кошти.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 2087