Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2019

У прокуратурі області відбулася зустріч з представниками Консультативної місії ЄС в Україні

Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко обговорив нагальні питання реформування правоохоронного сектору регіону з головою Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (КМЄС) Кястутісом Ланчинскасом.

Сьогодні, 7 лютого 2019 року, в прокуратурі області відбулася робоча зустріч керівництва прокуратури Кіровоградської області з представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.
У ході зустрічі сторонами обговорено максимально ефективні шляхи реформування органів прокуратури та використання міжнародного досвіду в роботі відомства.
Зокрема, учасники заходу детально зупинилися на питанні співпраці органів прокуратури та поліції, поділилися своїми враженнями щодо взаємодії правоохоронців та висловили побажання максимально ефективної моделі співпраці, яка працює в європейських країнах.
Анатолій Коваленко засвідчив готовність прокуратури Кіровоградської області до перейняття передового досвіду країн Євросоюзу щодо правоохоронної діяльності та наголосив на важливості європейської підтримки в концептуальному плануванні та послідовній реалізації комплексних зусиль щодо реформування органів прокуратури України.
За результатами зустрічі прокурор області підтвердив делегації Місії зацікавленість відомства у подальшому поглибленні співпраці та висловив сподівання на конструктивний розвиток взаємодії.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1753