Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2019

Увага! Знову шахраї!

Прокуратура Кіровоградської області вкотре звертається до мешканців міста та області з проханням бути пильними аби не потрапити на гачок до шахраїв, які представляються від імені керівництва прокуратури області.

Останніми днями на Кіровоградщині знову активізувалися шахраї, які представляються працівниками прокуратури.
Так, в деяких районах області, а також обласному центрі окремі представники органів виконавчої влади, керівники підприємств та установ, а також суб”єкти господарювання на мобільні телефони отримали телефонні дзвінки нібито від керівництва прокуратури області з проханнями посприяти у вирішенні певних питань, у тому числі і матеріальних, перерахувавши грошові кошти на картковий рахунок.
Прокуратура Кіровоградської області офіційно повідомляє, що ці «прохання» носять виключно шахрайський характер.
Уже зафіксовано сім таких випадків. За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України.

У разі одержання подібних дзвінків або повідомлень від псевдопрокурорів просимо мешканців міста та області одразу звертатися до місцевого відділу поліції або прокуратури Кіровоградської області (телефон «гарячої лінії» ‎(0522) 27-61-20 ) та в жодному разі не виконувати прохання або вимоги подібного характеру.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1303