Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2018

Судитимуть колишнього керівника одного з комунальних підприємств

За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно колишнього керівника одного з комунальних підприємств м. Світловодська, що спеціалізується на організації роботи міського ринку та вивезенні побутових відходів.

Зібрані в ході досудового розслідування докази, акти інвентаризації, ревізії та висновок судової експертизи підтвердили, що колишній керівник шляхом підроблення квитанції до прибуткового касового ордеру привласнив готівкові кошти, які надійшли від здійснення одного з видів діяльності, комунального підприємства у сумі 36 тис. грн., шляхом зловживання своїм службовим становищем, водночас для переконливості своїх нібито законних дій склав, підписав та видав завідомо неправдивий бухгалтерський документ про надходження коштів до каси підприємства.
Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та службове підроблення) скеровано до Світловодського міськрайонного суду для розгляду по суті, вживаються заходи щодо відшкодування шкоди, завданої інтересам територіальної громади м. Світловодська.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1518