Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2018

Члени організованого злочинного угруповання, які займались збутом небезпечних наркотичних речовин, постануть перед судом

Під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області завершено досудове слідство у кримінальному провадженні за фактом збуту небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин членами організованої злочинної групи.

Встановлено, що діяла група на території області з листопада 2017 року по липень 2018 року. До її складу входило чотири особи. У ході санкціонованих обшуків у членів банди виявлено та вилучено метамфетамін, метадон, концентрат макової соломи та канабіс.
Обвинувальні акти відносно всіх членів організованої злочинної групи за ч. 3 ст. 307 (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ст. 306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України скеровано до суду для розгляду по суті. Вразі доведення вини зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 2005