Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2018

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно працівника поліції, викритого на вимаганні неправомірної вигоди

Прокуратурою Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадження за фактом вимагання 20 тисяч доларів США неправомірної вигоди працівником управління захисту економіки в Кіровоградській області за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, та опір працівникові правоохоронного органу під час затримання.

Обвинувальний акт відносно правоохоронця скерована на розгляд суду за ч.2 ст.369-2 (зловживання впливом) та ч.2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, старшого оперуповноваженого управління захисту економіки області було викрито на хабарі 5 травня 2018 року. Затримали його після передачі посереднику частини неправомірної вигоди. Грошові кошти обвинувачений вимагав від керівника одного з фермерських господарств за не притягнення останнього до кримінальної відповідальності.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1819