Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2018

На Кіровоградщині директора підприємства підрядника підозрюють у розтраті 490 тис грн бюджетних коштів

Кіровоградською місцевою прокуратурою погоджено повідомлення про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України директору підприємства підрядника, який привласнив бюджетні кошти в розмірі 490 тис грн.

Досудовим розслідуванням встановлено, що при виконанні робіт з капітального ремонту Шевченківського будинку культури Миколаївської сільської ради Кіровоградського району підозрюваний, з метою заволодіння вищезазначеними коштами, підробив акти приймання виконаних будівельних робіт.
Проведеною в ході досудового розслідування судовою будівельно-технічною експертизою підтверджено, що обсяги та вартість фактично виконаних робіт не відповідають визначеним первинною документацією з будівництва. Невідповідність виникла внаслідок завищення обсягів робіт, їх вартості та порушення проекту, який був розроблений.
На даний час слідство триває. Вразі доведення вини підозрюваному загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1820