Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2018

Прокуратура домоглась в судовому порядку визнання недійсними договорів оренди двох земельних ділянок, вартість яких становить 1.3 млн грн

Прокуратура Кіровоградської області у судовому порядку домоглась визнання недійсними договорів оренди двох земельних ділянок загальною площею 47.28 га, вартістю понад 1.3 млн грн.

Відтак Апеляційним судом Кіровоградської області залишено в силі рішення Олександрійського міськрайонного суду від 20 березня 2018 року. Цим рішенням суд задовольнив позов прокуратури та скасував накази Головного управління Держгеокадастру, а також визнав недійсними договори оренди двох земельних ділянок загальна площа яких складає 47.28 га, загальною нормативно-грошовою вартістю понад 1.3 млн грн. Мова йде про землі розташовані на території Ізмайлівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградщини.
Відповідач оскаржив це рішення суду і прокуратурі довелось відстоювати свою позицію в апеляційній інстанції. Наразі апеляційний суд підтримав позов прокурора та залишив у сил рішення суду першої інстанції.
На часі до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права внесено відповідні відомості.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1653