Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2018

Засуджено колишнього касира районної лікарні, яка привласнила кошти лікувального закладу

За принципової позиції Знам’янської місцевої прокуратури до покарання у виді штрафу Світловодським міськрайонним судом засуджено колишнього касира Світловодської центральної районної лікарні, яка привласнила 72 тис. грн. коштів лікувального закладу.

Так, колишній касир лікувального закладу упродовж 2017 року своїми умисними протиправними діями, будучи матеріально відповідальною особою, привласнила кошти, які були їй ввірені, чим спричинила зазначеній бюджетній установі матеріальну шкоду на вищевказану суму.
Вироком Світловодського міськрайонного суду колишнього касира районної лікарні визнано винною за ч. 1 ст.191 КК України та призначено покарання у виді штрафу, в рамках судового розгляду задоволено цивільний позов про відшкодування шкоди, завданої злочинними діями.

Довідково. Кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 191 КК України, карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1658