Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2018

У Знам’янській місцевій прокуратурі проведено координаційну нараду

Керівники правоохоронних органів у межах територіальної юрисдикції Знам’янської місцевої прокуратури на координаційній нараді обговорили стан протидії злочинності, корупції, профілактика правопорушень у першому півріччі 2018 року.

Захід відбувся під головуванням керівника Знам’янської місцевої прокуратури Станіслава Когатька, за участі начальників територіальних підрозділів поліції, керівників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Проаналізувавши стан злочинності учасниками наради окреслено коло проблемних питань, у вирішенні яких правоохоронці повинні вжити першочергових заходів. Зокрема, це вжиття додаткових заходів профілактики окремих категорій кримінальних правопорушень, у тому числі злочинів проти життя і здоров’я особи, майнових злочинів, які в структурі злочинності становлять більшу частину всіх облікованих кримінальних правопорушень.
Крім того, нарадою наголошено, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою заходу, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян у поточному році.
Зважаючи на викладене учасниками наради прийнято ряд узгоджених спільних скоординованих заходів, направлених на посилення стану протидії злочинності, корупції в умовах сьогодення.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1836