Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2018

Справу крадіїв-гастролерів з м. Запоріжжя направлено на судовий розгляд

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо двох мешканців м. Запоріжжя, на рахунку яких понад 30 епізодів крадіжок з помешкань жителів обласного центру.

Як ми повідомляли раніше, досудовим слідством встановлено, що зловмисники протягом двох років систематично здійснювали крадіжки з помешкань на території м. Кропивницького. Завдяки злагодженим діям правоохоронних органів 2 квітня 2018 року зловмисників було затримано після скоєння чергового злочину.
У ході слідства доведено причетність крадіїв до 32 злочинних епізодів. Під час санкціонованих обшуків за місцем тимчасового та постійного мешкання затриманих правоохоронці вилучили чималу суму грошових коштів постраждалих, техніки, золотих виробів та інших речових доказів.
Збитки завданні злочинними діями підозрюваних за попередніми підрахунками становлять понад 1,7 млн. грн.
Вказаним особам вручено обвинувальний акт у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 3, 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло, вчинена за попередньою змовою групою осіб, у великих розмірах) Кримінального кодексу України.
Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт направлено на судовий розгляд для розгляду по суті. Обвинуваченим продовжено запобіжні заходи у виді тримання під вартою.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1629