Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2018

Підозрюваних у подвійному вбивстві мешканців м. Олександрія взято під варту

Суд розглянув клопотання слідчого поліції, погоджене процесуальним прокурором Олександрійської місцевої прокуратури щодо обрання запобіжних заходів відносно двох осіб, підозрюваних у подвійному жорстокому вбивстві.

Зокрема, слідчий суддя Олександрійського міськрайсуду підтримав позицію процесуального прокурора та обрав підозрюваним запобіжні заходи у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.
Крім того, вказаним особам повідомлено про підозру за п.1, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування наданий час триває.
Нагадаємо, в ніч з 24 на 25 липня на мікрорайоні Перемога м. Олександрії було скоєно умисне вбивство двох місцевих жителів 1973 та 1982 років народження. Зусиллями особового складу Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області та Олександрійської місцевої прокуратури в період короткого проміжку часу вдалося вийти на ймовірних підозрюваних. Ними виявились двоє місцевих мешканців. Ймовірною причиною скоєння особливо тяжкого кримінального правопорушення стало розпивання спиртних напоїв та в подальшому з’ясування особистих стосунків між сусідами.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 2418