Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2018

"Прокуратурою продовжує проводитися якісна робота щодо боротьби з корупцією", - Анатолій Коваленко

З початку 2018 року правоохоронними органами Кіровоградщини скеровано на розгляд судів 25 обвинувальних актів відносно 27 осіб, обвинувачених у вчиненні корупційних злочинів.

Про це повідомив прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко в рамках сьогоднішньої прес-конференції. «Із числа притягнутих до кримінальної відповідальності корупціонерів голова та перший заступник Бобринецької РДА, перший заступник голови Світловодської міської ради, заступник начальника Управління Держземагентства у Кіровоградському районі, заступник Світловодського міського голови, Капітанівський селищний голова, депутат Цибулівської сільської ради», - повідомив він.
Крім того, очільник відомства окреслив результати боротьби з адміністративною корупцією. За його словами з початку року підрозділами Нацполіції в області складено та направлено до суду 150 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень в тому числі за матеріалами прокуратури та повідомленнями громадських організацій.
«Приємно відзначити й той факт, що питання боротьби з корупцією об’єднало зусилля правоохоронців та громадських активістів. Органи прокуратури активно та плідно співпрацюють з представниками Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем». Цього року до нас надійшли 53 повідомлення цієї громадської організації щодо порушень антикорупційного законодавства», - зазначив Анатолій Коваленко та додав, що незважаючи на перехід частини функцій до новостворених правоохоронних органів, прокуратурою продовжує проводитися якісна робота щодо боротьби з корупцією.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1709