Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2018

Питання е-декларування стали предметом обговорення чергового семінару

Працівники прокуратури Кіровоградщини взяли активну участь у семінарі «Актуальні питання застосування антикорупційного законодавства щодо дотримання вимог фінансового контролю», який проводився Генеральною прокуратурою України у режимі відеоконференцзв’язку у понеділок, 5 березня 2018 року.

У роботі семінару взяли участь керівники та працівники апарату прокуратури області, прокурори місцевих прокуратур, а також державні службовці органів прокуратури.
Зараз триває черговий етап електронного декларування. А тому захід організований працівниками Генеральної прокуратури був на часі.
Начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Департаменту підтримання обвинувачення та представництва інтересів держави в судах Валентина Сеник та заступник начальника відділу Юлія Кулікова детально роз’яснили особливості заповнення декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави, які бувають типи декларацій, строки подання, пороги декларування, можливість подання виправленої декларації, правила заповнення форми повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єкта декларування, яка інформація у декларації є конфіденційною та інше.
Заступник начальника відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури Генеральної інспекції Ігор Приміч озвучив питання відповідальності за порушення вимог фінансового контролю, а саме: за невчасне подання, умисне неподання декларації, завідомо недостовірні відомості в декларації.
Захід був змістовним та актуальним. Працівники ГПУ надали відповіді на усі запитання, які надійшли від учасників заходу.
Учасниками семінару обговорено практично усі проблемні питання заповнення е-декларацій.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1536