Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2022

Здійснив махінації з земельною ділянкою вартістю майже 1,7 млн грн: повідомлено про підозру державному реєстратору

    Державного реєстратора центру надання адміністративних послуг однієї з сільрад Знам'янського району підозрюють у махінаціях щодо форми власності земельної ділянки шляхом зловживання службовим становищем.  

За версією слідства, підозрюваний протиправно змінив інформацію в Державному реєстрі  щодо права власності на земельну ділянку площею 54 га.  У подальшому, вніс реєстраційні відомості щодо набуття права власності на ці землі іншим власником. У результаті протиправних дій держреєстратора державі завдано збитків на суму майже 1,7 млн гривень.
Наразі, чоловіку повідомлено про підозру у несанкціонованій зміні інформації та зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 362, ч. 3 ст. 365-2 КК України).
Слідство здійснюється слідчими ВП № 1 (м. Знам'янка) Кропивницького РУП ГУНП України в Кіровоградській області за процесуального керівництва Знам'янської окружної прокуратури. 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1072