Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2022

Різала ножем та посипала рани сіллю: жінка у суді відповідатиме за катування підлітка

   Перед судом постане 22-річна мешканка Кропивницького, яка катувала та знущалась  над знайомою 13-річною дівчиною за те, що остання не віддала грошові кошти, які ніби то була їй винна.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачена била дитину по обличчю та в область живота, тиснула пальцями на очі. Більш того, жінка наказала малолітній стати на коліна та роздягатися до поясу, в цей час вона взяла кухонний ніж та нанесла дитині 2 порізи на спині, після чого посипала порізи сіллю та наступила на спину ногою.
За висновками психологічної експертизи дитина отримала глибоку психологічну травму. Водночас судово-медична експертиза засвідчила спричинення потерпілій легких тілесних ушкоджень.
Трагічні події мали місце наприкінці 2021 року.
Наразі ювенальними прокурорами Кропивницької окружної прокуратури обвинувальний акт відносно жінки за ч.1 ст. 127 (катування) ККУ скеровано до суду для розгляду по суті. Вразі доведення вини їй загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1017