Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2022

15 років ув’язнення за умисне убивство двох людей

   Одного убив через ревнощі,  іншого -  щоб приховати сліди попереднього злочину. Подія сталася   у с. Цибулеве Знам’янського району Кіровоградщини у березні 2015 року.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами  Кіровоградської обласної прокуратури суд визнав винним 46 річного чоловіка за фактом убивства  двох осіб ( п.п.1.9 ч.2 ст.115 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено,  що  обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вчинив сварку зі своєю співмешканкою. Потім розпочав бійку – жінка та двоє дітей знайшли прихисток у колишнього чоловіка.  Обвинувачений прийшов на подвір’я до останнього та проявляючи агресію викликану станом сп’яніння, на ґрунті ревнощів умисно та цілеспрямовано наніс потерпілому  декілька ножових ударів в шию та грудну клітину. Від отриманих колото-різаних ран  та масивної крововтрати чоловік помер на місці. При цьому на території домоволодіння, де розгортались події,  перебував знайомий померлого. Щоб приховати сліди вчиненого злочину обвинувачений позбавив його життя – свідок отримав також смертельні ножові порання.
Вироком Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області  46 річного чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі.
Довідково: вирок суду не набрав законної сили, триває строк на апеляційне оскарження.

кількість переглядів: 1263