Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2021

Прокуратура оскаржуватиме обраний запобіжний захід заступнику голови ОТГ

   Сьогодні,18 листопада, Ленінський районний суд  визначив міру  запобіжного заходу для  першого заступника голови однієї з громад Кіровоградської області, викритому на корупційному злочині,  у виді цілодобового домашнього арешту.

Прокуратура не погоджується з таким рішенням суду, оскільки у своєму клопотанні наполягала на застосуванні  до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою, і оскаржуватиме дану ухвалу суду  в апеляційній інстанції.
Як ми уже повідомляли, за даними слідства, посадовець підозрюється у  вимаганні та одержанні  неправомірної вигоди у розмірі 60 тисяч гривень за передачу у власність земельної ділянки із резервного фонду  земель запасу ОТГ.
Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП України в Кіровоградській області, оперативний супровід – УСБУ в Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2746