Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

Повідомлено про підозру членам ОЗГ, які організували на Кіровоградщині нарколабораторію по виробництву амфетаміну та метамфетаміну

    За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру  членам організованої злочинної групи, які розгорнули протиправну діяльність із виготовлення та збуту наркотичних засобів на території Кіровоградської та Вінницької областей (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 2 ст. 317 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що троє мешканців м. Гайворон, організували нарколабораторію по виробництву амфетаміну та метамфетаміну. Наркотичні засоби в домашніх умовах за місцем свого проживання виготовляв один із членів групи, який володів спеціальними знаннями у хімічній сфері. Збут готової для реалізації наркотичної речовини забезпечували інші учасники групи кількома шляхами: безпосередньої реалізації покупцям із забезпеченням конспірації, через дилерів та так звану систему закладок.
За результатами проведених обшуків у членів групи вилучено прекурсори, розфасовані психотропи, банківські картки, засоби мобільного зв’язку, а також обладнання для виготовлення та  фасування товару.
Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого відділу Управління Служби безпеки в Кіровоградській області.
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1170