Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2021

Умисне убивство у смт. Новоархангельськ. Підозрюваного взято під варту

     За процесуального керівництва Голованівської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю смт.Новоархангельськ у скоєнні умисного убивства молодого чоловіка  (ч.1 ст.115 КК України).

За даними слідства,  подія сталася  у смт. Новооархангельськ, 21 травня цього року  у вечірній час. Компанія  випивала спиртні напої. Під час застілля розпочалася сварка між підозрюваним та  потерпілим хлопцем 1994 року народження, у ході якої підозрюваний схопив ножа та  наніс кілька ударів по тілу хлопця заподіявши тілесні ушкодження у вигляді різаних ран обличчя, ноги, грудної клітини та проникаюче порання грудей.   
Потерпілий окривавлений, втікаючи від підозрюваного, вибіг на вулицю, де останній його наздогнав та наніс ще одне ножове поранення в тулуб.  Хлопець від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, посеред вулиці.
Підозрюваного затримано, йому уже повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та за взято під варту.
Триває слідство.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1830