Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2021

Заступник керівника обласної прокуратури відвідав СІЗО (ФОТО)

Заступник керівника Кіровоградської обласної прокуратури Олександр Маленко з робочим візитом  відвідав Державну установу «Кропивницький слідчий ізолятор».

Олександр Маленко відвідав медичну частину установи, режимні корпуси № 1 та № 2, камеру з покращеними умовами утримання (ВІП-камеру), а також перевірив стан виконання ремонтно - відновлюваних робіт в камерах четвертого поверху режимного корпусу № 1.
На даний час камери відремонтовано,  оновлено систему водопостачання та водовідведення в камерах, а також електрообладнання,  встановлено попереджувальні грати на вікнах у відповідності з нормативними документами Міністерства юстиції України та відремонтовано всі замки на дверях камер.
Перевірено роботу тривожної сигналізації недавно встановленої в режимному корпусі № 1 слідчого ізолятора та реагування  чергової зміни установи  на її спрацювання.
Група швидкого реагування відповідно екіпірована, разом з кінологом та службовим псом прибула до режимного корпусу № 1 після спрацювання сигналізації протягом 3- 4 хвилин.
Після обходу установи Олександр Маленко обговорив проблемні питання в роботі установи які підлягають вирішенню найближчим часом з начальником слідчого ізолятора Романом Чабаненком.
У ході бесіди звернуто особливу увагу на дотримання конституційних прав узятих під варту осіб, належних умов умов їх тримання в установі, своєчасне реагування на їх звернення

кількість переглядів: 1169