Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2021

Викрито кропивничанина, який вирощував коноплю в квартирі багатоповерхівки (ФОТО)

         Кіровоградська місцева прокуратура  здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами незаконного виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту та незаконного посіву та вирощування конопель (ч.1 ст.309, ч. 1 ст. 310 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що житель обласного  центру, за місцем  свого проживання, незаконно здійснив посів та вирощування рослин коноплі для подальшого виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.    
У рамках досудового розслідування за місцем проживання особи проведено санкціонований обшук у ході якого вилучено  17 рослин, які за зовнішнім виглядом схожі на рослини роду коноплі, освітлювальні прилади призначені для сприяння росту даних рослин, пристрій для вимірювання температури, а також речовини зовні схожі на особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.
Вилучене направлено для проведення експертизи до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, після проведення якої буде вирішено питання про  повідомлення підозри  за  ч.1 ст.309, ч. 1 ст. 310 КК України (незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту та незаконний посів та вирощування конопель).
Триває досудове розслідування, яке здійснюється Кропивницьким районним управлінням поліції ГУНП в Кіровоградській області.
 
      

кількість переглядів: 831