Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2021

На будівництві футбольного майданчика привласнили 400 тис грн бюджетних коштів. Оголошено підозру керівнику підрядної організації

           За погодженням з Кіровоградською обласною прокуратурою слідчими поліції повідомлено про підозру директору одного із товариств з обмеженою відповідальністю, який виконував підрядні роботи з будівництва футбольного поля за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України.

За даними слідства,  влітку минулого року, на території  одного із загальноосвітніх навчальних закладів обласного центру відбувалось будівництво дитячого футбольного майданчика. Директор фірми-підрядника, у  порушення вимог договору підряду, в акти виконаних робіт умисно вніс неправдиві відомості щодо марки влаштованого штучного покриття футбольного поля, що не відповідало дійсності, чим спричинив матеріальної шкоди державі на суму майже 400 тис грн.
Наразі директору ТОВ повідомлено про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191  (привласнення майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.
Досудове розслідування кримінального провадження  здійснюють слідчі СУ ГУНП в Кіровоградській області. Оперативний супровід - УСР в Кіровоградській області ДСР НП України.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1227