Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2020

Справу обвинувачених в вбивстві відомого адвоката слухатимуть за участі присяжних

У  Олександрійському міськрайонному суді Кіровоградської області відбулось підготовче судове засідання  у кримінальному провадженні за обвинуваченням  трьох учасників злочинної групи у  резонансному вбивстві відомого адвоката, яке сталося влітку 2019 року  у м. Кропивницький.

На засіданні колегія суддів призначила обвинувальний акт до розгляду по суті. Окрім того,  за клопотанням прокурора суд продовжив усім трьом  підозрюваним запобіжний захід  у виді тримання під вартою.
У підготовчому судовому засіданні задоволено клопотання обвинувачених та постановлено ухвалу про розгляд кримінального провадження у відкритому режимі судом  присяжних  у складі двох професійних суддів та трьох присяжних.
Наступне судове засідання у справі вбивства відомого правника відбудеться 16  грудня о 13.00.
Нагадаємо, у разі доведення вини обвинуваченим  за скоєне загрожує покарання до 15 років  позбавлення волі, або довічне ув’язнення.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1338