Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2020

На Кіровоградщині затримано підозрюваного в убивстві молодої дівчини в м. Мала Виска

Завдяки спільним скоординованим діям правоохоронних органів Кіровоградщини вдалося затримати громадянина, підозрюваного в убивстві молодої дівчини в Маловисківському районі.

Нагадаємо, з повідомленням про зникнення доньки батьки звернулися до органів поліції 1 листопада 2020 року. Того ж дня правоохоронці знайшли тіло дівчини з ознаками насильницької смерті.
Правоохоронними органами  задіяно великий ресурс на пошуки причетного до убивства  22 річної дівчини. У результаті  проведених заходів  вдалося встановити особу та здобути докази причетності його до цього тяжкого злочину.  Ним ви явився 23 річний  житель сусідньої області, який нещодавно переїхав до м. Мала Виска на проживання.  
Наразі чоловіка затримано. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 115 ( умисне убивство) КК України.
На даний час до суду готується клопотання щодо обрання запобіжного заходу. Прокуратура наполягатиме на застосуванні до підозрюваного максимального запобіжного заходу – тримання під вартою.
За скоєне, у разі доведення вини, чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
Триває слідство.
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1430