Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2020

Взято під варту чоловіка, який забив до смерті співмешканку

Кіровським районним судом у повному обсязі задоволено  клопотання слідчого, погоджене з процесуальним прокурором щодо застосування  міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб кропивничанину, який  забив до смерті  цивільну дружину.

Досудове розслідування кримінального провадження за фактом спричинення тілесних ушкоджень, які потягли смерть потерпілого ( ч.2 ст. 121 КК України) здійснюють органи поліції під процесуальним керівництвом Кіровоградської місцевої прокуратури.
Трагічна подія мала місце  13 серпня 2020 року  у м.Кропивницький.
За даними слідства між чоловіком та його  співмешканкою  виник конфлікт в ході якого підозрюваний наніс жінці чисельні удари кулаками рук та ногами в область голови, грудної клітини та  кінцівок. У результаті спричинених тілесних ушкоджень жінка померла на місці. З метою приховування вчиненого злочину чоловік зателефонував до служби 102 та повідомив, що знайшов співмешканку у дворі з чисельними тілесними ушкодженнями. 
Чоловіка взято під варту у залі суду. За скоєне йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.У справі триває досудове розслідування.
 

кількість переглядів: 1282