Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2020

За рішенням суду депутата визнано винним у вчиненні правопорушення пов’язаного з корупцією

Депутата однієї із сільських рад Олександрівського району у  судовому порядку притягнуто до адміністративної відповідальності через конфлікт інтересів.

Постановою Олександрівського районного суду  депутата сільської  визнано винним вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених частинами 1, 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Депутат  не повідомив в установленому законом порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів та взяв участь у голосуванні на сесії сільської ради під час розгляду питання  про надання дозволу на  розробку технічної документації із землеустрою особі, яка перебуває з ним у родинних стосунках.
Рішення суду набрало законної сили. Стосовно депутата застосовано адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 грн.
Знамянською місцевою прокуратурою, відповідно до вимог статей 1, 65, 67 Закону України «Про запобігання корупції», внесено подання до Івангородської сільської ради щодо усунення причин та умов, які сприяли порушенню вимог антикорупційного законодавства.
Подання прокуратури розглянуто на сесії сільської ради та задоволено.

кількість переглядів: 1229