Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2020

Як протидіяти адміністративній корупції вивчали на онлайн-семінарі правоохоронці Кіровоградщини

У прокуратурі Кіровоградської області з використанням засобів відеоконференцзв’язку відбувся навчально-практичний семінар на тему: «Особливості організації діяльності спеціально уповноважених органів у сфері протидії корупції, а також судового розгляду справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією».

Захід був організований прокуратурою Кіровоградської області. У його роботі взяли участь керівники та прокурори місцевих прокуратур Кіровоградщини, а також працівники Управління стратегічних розслідувань в області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, уповноважені на складання протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією".
Захід  був цікавим та інформаційно наповненим. Учасники онлайн-семінару розглянули новели антикорупційного законодавства та детально зупинилися на проблемних питаннях, які виникають під час реалізації прокурорами та органами поліції повноважень спеціально уповноважених органів у сфері протидії корупції.
 
 Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1187