Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2020

До прокуратури Кіровоградщини торік надійшло 40 запитів в порядку виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації»

Органами прокуратури Кіровоградщини приділяється належна увага дотриманню вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації». Торік до органів прокуратури області надійшло 40 запитів на інформацію. Із них  30 запитів прокуратурою розглянуто та надані відповіді,  в інших 10 випадках, де прокуратура не була розпорядником запитуваної інформації   запити  було надіслано  іншим розпорядникам для організації виконання.

Більшість запитувачів  - це пересічні громадяни. До органів прокуратури запитувачі звертались з різноманітних питань, найпоширеніші  -  це питання досудового розслідування, організаційно-розпорядчої діяльності, кадрових та інших.
На офіційному веб-сайті прокуратури Кіровоградської області  та «Єдиному державному веб-порталі відкритих даних» оприлюднено обов’язкову інформацію, розпорядником якої є  прокуратура. Вказані ресурси є джерелом відомостей щодо порядку подання звернень і запитів, графіку проведення особистого прийому керівництвом прокуратури області та місцевих прокуратур, статистичної звітності вакансій державних службовців, змін у структурі органу, організаційно розпорядчих та кадрових питань.
 
 
         Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             

кількість переглядів: 1244