Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2019

Студенти ознайомились з повсякденною роботою прокурорів

В рамках програми особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець», за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Кіровоградської облдержадміністрації, 4 жовтня 2019 року, студенти завітали до прокуратури Кіровоградської області, щоб ознайомитись з повсякденною роботою прокурорів.

Захід відбувся у форматі «Study visits». Молодь поспілкувалася із керівниками управлінь та відділів прокуратури області в неформальній атмосфері.
Так, участь у розмові прийняли начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Андрій Коваль, начальник відділу ювенальної юстиції Алла Мороз, начальник відділу організаційно-методичної роботи та координації діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Олексій Чернега, начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру Олександр Замороз. Представник від Кіровоградської ОДА – начальник відділу молодіжної політики управління освіти і науки, молоді та спорту Ірина Глобенко.
Зустріч тривала понад три години. Прокурори розповіли студентам про функції прокуратури в умовах реформування, її структуру та новий порядок працевлаштування. Студенти активно брали участь у спілкуванні, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Загалом, діалог між прокурорами та молоддю мав позитивну атмосферу.
Наголосимо, що програма «Державотворець» дала змогу 35-ти студентам із різних вищих навчальних закладів країни безпосередньо ознайомитися із функціонуванням та повсякденною роботою органів державної влади, громадського сектору, міжнародних інституцій, засобів масової інформації та правоохоронних органів.
 
 
         Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             
         

кількість переглядів: 2135