Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2019

Справу головного архітектора одного з районів Кіровоградщини викритому на отриманні неправомірної вигоди розслідувано та направлено до суду

Кіровоградська місцева прокуратура затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо головного архітектора одного з районів області викритому на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у сумі 600 доларів США.

Як ми вже повідомляли раніше, операцію з викриття було проведено у червні цього року спільно з працівниками УЗЕ в області та слідчими Кропивницького ВП. Посадовець вимагала по 200 доларів США за видачу паспорту прив’язки на розміщення двох тимчасових споруд на території району. Неправомірну вигоду за отримання цих паспортів фігурантка вимагала та отримала у своєму службовому кабінеті та була викрита на гарячому. Правоохоронцями виявлено та вилучено кошти неправомірної вигоди у сумі 400 доларів США та ще 200 доларів, які були ідентифіковані та передані в якості хабара днями раніше.
Підозру оголошено за ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Наразі обвинувальний акт направлено на судовий розгляд.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1629