Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2019

Взято під варту трьох молодиків, які підозрюються у розповсюдженні наркотичних засобів

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури, Кропивницьким ВП ГУНП в Кіровоградській області, спільно з УПН ГУНП в Кіровоградській області затримано трьох осіб за підозрою у вчиненні ними злочинів, передбачених ч.1, ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування проведено ряд оперативних закупок психотропних речовин, які підтвердили причетність підозрюваних до злочинної діяльності. Також за адресами проживання та у автомобілях підозрюваних проведено санкціоновані обшуки, під час яких виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану, психотропну речовину – метамфетамін, боєприпаси, вогнепальну зброю та вибухівку.
За наполяганням прокуратури слідчим суддею Кіровського районного суду м.Кіровограда всім трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
На даний час досудове розслідування триває, проводяться всі необхідні слідчі дії та експертні дослідження.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1871