Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2018

Роботи трьох переможців конкурсу «10 кроків прокурора до подолання корупції» направлені до Генеральної прокуратури для участі у Всеукраїнському конкурсі

Прокуратурою Кіровоградської області на виконання спільного наказу Генеральної прокуратури України і Міністерства освіти та науки України «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», з метою здійснення просвітницької та правоосвітньої діяльності, проведено конкурс творчих робіт на тему прокурорсько-слідчої діяльності «10 кроків прокурора до подолання корупції» серед студентів навчальних закладів регіону, які навчаються за спеціальністю «Право».

Для проведення конкурсу в прокуратурі області було створено спеціальну комісію за участю керівництва Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Участь у конкурсі взяли студенти чотирьох вишів Кіровоградської області, які навчаються за спеціальністю «Право». Комісією визнано трьох переможців, серед яких студент Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка та двоє студентів Кропивницького коледжу механізації сільського господарства.
Керівництво прокуратури Кіровоградщини переможців та учасників цього конкурсу відзначило спеціальними дипломами.
Наразі роботи переможців конкурсу «10 кроків прокурора до подолання корупції» направлено до Генеральної прокуратури України для участі у всеукраїнському конкурсі студентських робіт.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1574