Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2018

Обрано запобіжний захід підозрюваному у підпалі будинку учасника АТО

За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури підозрюваного у підпалі будинку учасника АТО, через що постраждала родина останнього, взято під варту.

Так, Олександрівським районним судом задоволено клопотання слідчого поліції, погоджене процесуальним прокурором та обрано відносно вказаної особи запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.
В рамках досудового розслідування попередньо встановлено, що 30 грудня 2018, з мотивів помсти підозрюваний здійснив підпал будинку, в якому проживала родина військовослужбовця, поціливши через розбите вікно до помешкання пляшкою із запалювальною сумішшю. Внаслідок протиправних дій останнього зазнали тілесних ушкоджень у вигляді опіків різного ступеню малолітня дитина та дружина учасника АТО.
Злочинні дії чоловіка кваліфіковано за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, що спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1716