Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2018

До уваги мешканців Кіровоградщини!

Із заявами, повідомленнями про вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень кожний може звернутись до прокуратури Кіровоградської області на телефон «гарячої лінії» (0522) 27-61-20 або за адресою електронної пошти [email protected].

Відповідно до ст. 53 Закону України «Про запобігання корупції» особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, перебувають під захистом держави. За наявності загрози життю, житлу, здоров’ю та майну осіб, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, або їх близьких осіб, у зв’язку із здійсненим повідомленням про порушення вимог цього Закону, правоохоронними органами до них можуть бути застосовані правові, організаційно-технічні та інші спрямовані на захист від протиправних посягань заходи, передбачені Законом України «Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві».
Анонімне повідомлення про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» підлягає розгляду, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1676