Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2018

У прокуратурі відбувся семінар щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців

В п’ятницю, 5 жовтня 2018 року, для керівників структурних підрозділів прокуратури області, керівників місцевих прокуратур та державних службовців прокуратури Кіровоградщини проведено навчально-методичний семінар з питань оцінювання результатів службової діяльності.

Захід відбувся за участі начальника міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях Володимира Люльки.
На семінарі розглянуто питання організації та проведення оцінювання, особливості застосування норм чинного законодавства під час його проведення, надано консультативну допомогу.
Крім того, державним службовцям органів прокуратури було надано методичні рекомендації та відповіді на хвилюючі питання.

Довідково
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 640, починається процедура проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В». Метою його проведення є визначення якості виконання державним службовцем поставлених завдань, а також прийняття рішення щодо його преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у професійному навчанні.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1836