Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2018

«Використання відеозапису у досудовому розслідуванні кримінальних проваджень» - тема чергового семінару в прокуратурі області

В прокуратурі Кіровоградської області в режимі відео конференції з місцевими прокуратурами проведено семінарське заняття на якому обговорено методичні рекомендації щодо використання відеозапису у досудовому розслідуванні кримінальних проваджень.

Захід координував заступник прокурора області Андрій Рудницький. У роботі семінару взяли участь начальники управлінь нагляду у кримінальному провадженні, з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури області, їх заступники, начальники відділів у складі даних управлінь прокуратури області, керівники, перші заступники та заступники керівників місцевих прокуратур, начальники слідчих відділень територіальних відділів поліції області, керівництво СУ ГУНП в області.
Учасники заходу детально зупинилися на процесуальних засадах використання відеозапису в досудовому розслідуванні та практичних рекомендації у проведенні відеофіксації у ході слідства. На закріплення отриманих знань присутні переглянули навчальний фільм «Основи відеозапису слідчих(розшукових) та процесуальних дій».
Також під час семінару учасники заходу обговорили проблемні питання, які виникають при використанні відеозапису у досудовому розслідуванні на конкретних прикладах та напрацювали шляхи їх вирішення.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1811