Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2018

До суду направлено справу сільського голови викритому на хабарі

Прокуратурою Кіровоградської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно одного з сільських голів Гайворонського району викритому на корупційному правопорушення.

Як ми повідомляли раніше, голову однієї із сільських рад Гайворонського району було викрито на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди 27 квітня 2018 року працівниками прокуратури спільно з співробітниками служби безпеки та поліції.
Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав від місцевого підприємця десять тисяч гривень за сприяння у наданні в оренду земельної ділянки для комерційного використання, розташованої у водоохоронній зоні річки Південний Буг.
Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: Посадовцю інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище). Санкція статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права займати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1729