Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2017

Прокуратура домоглася повернення державі земель лісового фонду

Знам’янська місцева прокуратура у судовому порядку зобов’язала недобросовісного орендаря повернути лісову ділянку у державну власність та сплатити оренду заборгованість.

Мова йде про земельну ділянку площею 1,25 га, розташовану на території Крилівського лісництва Світловодського району на березі річки Дніпро.
Так, з метою захисту інтересів держави місцева прокуратура звернулась до суду з позовними вимогами про сплату заборгованості за використання вказаної лісової ділянки, розірвання договору на право довгострокового тимчасового користування лісами та повернення ділянки у державну власність.
Підставою звернення прокуратури до суду стало те, що громадянин упродовж п’яти років систематично не сплачував орендну плату, не використовував її за цільовим призначенням та порушив інші умови договору.
Рішенням Світловодського міськрайонного суду позицію прокуратури підтримано та позов задоволено. Недобросовісного лісокористувача зобов’язано сплатити заборгованість та повернуто лісову ділянку у державну власність.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1772