Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2017

1 грудня – День працівників прокуратури України

У день професійного свята - Дня працівника прокуратури України, я адресую найкращі побажання усім співробітникам органів прокуратури Кіровоградщини.

Умови, в яких перебуває сьогодні Україна, надзвичайно складні. Змінюється суспільство, змінюється держава і прокуратура переживає кардинальні зміни. Однак, незмінними залишаються головні постулати діяльності відомства - забезпечення Верховенства Права та Закону!
Переконаний, що наперекір усім складнощам, які переживає система прокуратури її працівники будуть виконувати свої обов’язки з повною відповідальністю, гідно, неупереджено і віддано служити державі і суспільству. Адже саме зараз суспільство як ніколи гостро потребує правової захищеності та розраховує на вашу професійність, чесність, сумління та принциповість.
З окремими словами глибокої вдячності звертаюся до наших ветеранів. Бажаю Вам щастя, миру, злагоди, міцного здоров'я та благополуччя.
У цей святковий день від щирого серця прийміть ще раз побажання мирного неба, родинного щастя і затишку, успіхів та впевненості у завтрашньому дні!

З повагою

Прокурор Кіровоградської області
Анатолій Коваленко

кількість переглядів: 1979