Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування


 
27.05.2016

РІШЕННЯ

м. Кіровоград                                                                                                                        25 травня 2016 року
 
            Консультативна рада при прокуратурі Кіровоградської області на відкритому засіданні у складі: голови Пільгуй М.О., секретаря Роміциної О.М. та членів ради Короткова В.В., Нєдорєз В.І., Агліуліна Р.М., Саєнко І.А., Копотієнка С.В., Поліщука В.В., Мельника П.П., Дьолога В. Ю., Нікішова Г.І.,   за участі прес-секретаря прокурора області Звенигородської О.В. та керівника Новоукраїнської  місцевої прокуратури Дьолога В.В.,  розглянувши  питання порядку денного,  керуючись п. п. 1.4, 2.1, 3.1, 3.3, 3.6, 4.2, 5.6, 5.7 Положення про Консультативну раду,
 
                                                           вирішила:
 
 
 
1.    Інформацію керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури Дьолога Віталія Володимировича про основні  напрямки та проблемні питання в  роботі оновленої місцевої прокуратури прийняти до відома.
 
2.    У зв’язку з закінченням строку повноважень складу Консультативної ради 06.06.2016 року запропонувати прокурору Кіровоградської області на підставі п.3.1 Положення про Консультативну раду при прокуратурі Кіровоградської області визначитись зі складом ради, про що видати відповідний наказ. При вирішенні даного питання, при можливості, взяти до уваги, що члени Консультативної ради не заперечують проти включення їх до складу ради на новий строк.
 
3.     Не включати до складу Консультативної ради Фаренюка В.А., який фактично втратив зв'язок з радою та не приймає участі в роботі та засіданнях ради.
 
Голова Консультативної ради
при прокуратурі Кіровоградської області                                               М.О. Пільгуй
 

кількість переглядів: 823